Ikke kategoriseret

Performance… Hvad har det med kost at gøre?

Heidi Riishøj

Det spørgsmål vil alle tilmeldte til Aquila Synergy Cup 2017, få svaret på.

Young Factory Racing har netop indgået aftale med Cand scient san, sygeplejerske, akupunktør og ernæringsterapeut Heidi Riishøj. Heidi kan nemlig noget med kost og ernæring, også i forhold til performance. Maden er kroppens byggesten og derfor er sammensætningen vigtig. ”Spiser du tilfældigt vil det også være tilfældigt med din personlige performance” siger Heidi, der i 10 år har hjulpet folk med at sammensætte deres kost. Klienterne har været alt fra sportsfolk til folk med livsstilssygdomme og kroniske lidelser. Heidis overblik indenfor kost og ernæring, skal hjælpe kørerne i Aquila Synergy Cup til optimal energi og bedre performance. Promotor Søren Rousing Glob og Young Factory Racing byder Heidi velkommen og glæder sig til samarbejdet.

Heidi Riishøj
Heidi Riishøj