Ikke kategoriseret

Endnu en klassesponsor indgår samarbejde med Aquila Synergy Cup

Flex1One hovedkvarter

Danmarks nye racerserie med fokus på talentudvikling i dansk motorsport har fået endnu en stærk sponsor med ombord.

FLEX1ONE er en del af den familieejede danske koncern, NDI. FLEX1ONE er producent og importør af maskiner og inventar til dæk- og autoværksteder i hele verden. Et bredt sortiment af dækmonteringsmaskiner, autolifte, reoler, inventar og meget andet udstyr, kan FLEX1ONE levere fra deres lager i Brørup i Sydjylland. Samtidig har de en rullende serviceenhed til kontrol og reparation af de leverede maskiner. ”I teltet hos Young Factory Racing indrettes en ”FLEX1ONE LOUNGE” med udstyr fra FLEX1ONE sortimentet, som er rigtig lækkert udstyr” fortæller promotor Søren Rousing Glob.
I teltet vil man også kunne finde en komplet dækmonteringslinje, Speedline, til montering og afbalancering af dæk.  ”Vi glæder os rigtig meget over samarbejdet med FLEX1ONE og byder alle indenfor i teltet, for at kigge på det lækre udstyr” slutter Søren Rousing Glob

Sponsorer