Ikke kategoriseret

Endnu en kører deltager i Aquila Synergy Cup 2018.

Kevin Brandsborg fra Varde er 14 år. Han startede med at køre gokart i 2012 i Mini klassen (60 ccm). Han fik en flot start på sin karriere, nr. 2 i danmarksmesterskabet med kun et points afstand til nr. 1, det er flot i en debutsæson. Kevin kørte så de næste sæsoner i Junior klassen. I 2016 og 2017 kørte Kevin i Rotax klassen (125 ccm).

Kevin er klar til at køre Aquila Synergy Cup – og racertransporteren er også klar.

Kevin glæder sig til at komme i gang med Aquila Synergy bilen, men tror lige han skal lære bilen at kende i de første race. Som han siger, det er jo nyt med kobling og gearskift.

Kevin bakkes godt op af sin far Brian Brandsborg, og planen er først at deltage i testdagen på Padborg Park den 24. februar og nok også nogle flere testdage. De planlægger at være med i alle løbene til mesterskabet. Det bliver så til 5 X 3 heats i Danmark og 3 heats på Sturup Raceway i Sverige. Palanga i Litauen vil de dog ikke deltage i, da der lagt planer om sommerferie i de dage.
Kevin vil ikke stoppe helt med gokart, han mener at en weekend med gokart hvor man kommer til at køre mere end 3 timer vil være god træning.
Ambitioner om at køre Formel 1? Her fortæller Kevin og Brian Brandsborg at de var til et foredrag hvor de hørte at hvis man startede med gokart og gik den direkte vej så var der brugt mindst 58 mio. danske kroner før man kommer til at deltage i Formel 1. Så det er hverken realistisk eller sandsynligt fortæller Kevin. En afklaret ung mand må man sige, han håber dog på en god karriere i bilsporten, og det er hvad Kevin arbejder hen imod.
Både far og søn håber på mange deltagere og en masse spændende race i Aquila Synergy Cup i år.