Ikke kategoriseret

Rigtig god testdag på Padborg Park.

Den 24. februar 2018 holdt Aquila nok en testdag. Den tid på året kalder man vinter, men vejret var med deltagerne, ingen nedbør, letskyet og op af formiddagen sol, lufttemperatur en grad over frysepunktet og asfalttemperaturen skulle ifølge min bils sensorer og computere være 2 – 3 grader, og da det også blæste lidt så var det koldt at se på. Kørerne i Aquila Synergy biler kunne holde varmen på nær hænderne som blev kolde, selvom de havde kørehandsker på.

Der var en del nye kører / begyndere og også mere erfarne deltagere. De erfarne kører udvekslede erfaringer med de nye og gav gode råd om valg af linjer gennem svingene. Der blev også kørt efter hinanden så de nye kunne se hvor der skulle gøre hvad ude på banen. Det vigtigste for at få en hurtig tid på Padborg Park er at komme ud med så meget fart som muligt på de to lange lige strækninger. Den hurtigste tid der blev målt på denne testdag var 1 minut og 10 sekunder, med håndholdt ur / telefon. Det er faktisk imponerende da de bedste kvalifikationstider på Padborg Park for Aquila Synergy i 2017 var omkring denne tid.

Det kunne ligne at de lave temperaturer på banen gjorde at Aquila Synergy biler slap grebet i asfalten meget brat. Selvom der var en hel del nye med så var der kun et lille uheld hvor en forskærm blev beskadiget, hvordan det lige opstod ved skribenten ikke, men det bliver sikkert hurtigt ordnet.

Hvis du føler at du er gået glib af noget spændende og sjovt – ja så er det rigtigt, men bare rolig der kommer nye testdage, som du kan melde dig til. Følg med her på hjemmesiden ellers vores facebook – https://www.facebook.com/Aquilasynergycup/.

Lidt blandede billeder fra en god dag.

Aquila Synergy bilen gøres klar


Så er de klar til at komme ud på banen


Der udveksles erfaringer og tales om linjer gennem svingene


Ud igen og giv den gas, i baggrunden en der gav lidt for meget gas