Finn Brandsborg

Finn Brandsborg – en lidt anderledes kører der er kommet til Aquila Synergy Cup. Han er noget ældre end de øvrige chauffører i denne race serie. 37 år ung af sind og fyldt med fest og ballade.

Finn driver et firma – Brandsborg Gardiner- netop opgraderet fra Danmarks bedte til verdens bedste gardinfirma. Finn har en nevø, Kevin Brandsborg der så småt startede med at køre Aquila Synergy Cup i efteråret 2017, og Finn støtter Kevin i hans racerkørsel og har også gjort det da Kevin kørte gokart. Finn har været ude for at se Kevin køre flere gange og blev rigtig interesseret i det, og skulle så have en prøvekørsel i en Aquila Synergy racerbil, og så var Finn solgt og håbløst forelsket i at køre racerløb. Finn mente jo først, hvor svært kan det være? Han måtte dog sande at de unge kørere havde virkelig fart i bilerne, og som Finn sagde: De fleste har ikke engang kørekort, og så vinker de og griner de når de kører forbi mig!!

Finn Brands borg - 37 år ung, med sin teamchef og søn Erik på 6 år.

Glæde hos Finn Brandsborg (med solbriller) og venner over den gode start i Aquila Synergy Cup.

Finn Brandsborg stillede til første løb i Aquila Synergy Cup på Sturup Raceway i det sydlige Sverige den 9 – 10. juni 2018. Første delmål var at undgå at ødelægge egen og andres biler, og dernæst ikke at blive sidst. Begge dele lykkedes, og Finn er en absolut bejler til at tage ”Old Boys” pokalen. Finns søn, Erik på 6 år blev inden afgangen fra det vestlige Danmark ansat som teamchef. Erik gør det godt i det job, mere fåmælt og med færre ansigtstræk end Frank Williams – undskyld Sir Frank Williams.

Finn tror ikke selv han vinder et mesterskab i Aquila Synergy Cup, men han tror på nevøen Kevin, - det ligger i blodet siger Finn.

Helt fint også med en lidt ældre kører der vil dyrke motorsport, og så er Aquila Synergy Cup økonomisk overkommeligt for dem der vil dyrke motorsport. Prøv at se den video Finn har lavet på vej hjem fra en spændende oplevelse på Sturup Raceway: https://www.facebook.com/finn.brandsborg/videos/pcb.10216583866413618/10216583765291090/?type=3&theater

Velkommen til Finn, der kan blive plads til par onkler mere, hvis der er nogen der har lyst til det.