FLEX1ONE

Her FLEX1ONE A/S med produktionsvirksomheden AHCON på Ladelundvej i Brørup.

FLEX1ONE er en del af den danske koncern, NDI (Nordisk Dæk Import).

NDI opkøbte i 2003 den reol-leverandør, som i en årrække havde leveret reoler til forskellige selskaber i NDI koncernen. Det opkøbte reol-firma, som for øvrigt var under konkursbehandling, blev under NDI til firmaet FLEX Reol. Efter tilførslen af en række andre varegrupper til sortimentet, ændrede FLEX Reol navn til FLEX1ONE.

FLEX1ONE A/S har haft til huse i Brørup siden 2006, og beskæftiger 35 medarbejdere - heraf 14 ved firmaet AHCON.

Omdrejningspunktet for aktiviteterne hos FLEX1ONE A/S er import og salg af varer, som overordnet kan deles i 2 kategorier:

  1. Maskiner, autolifte og udstyr til dæk- og autobranchen
  2. Lagerinventar til alle brancher.

Man kan betragte FLEX1ONE A/S som en handelsvirksomhed, der dog ejer produktionsvirksomheden AHCON

AHCON blev grundlagt i 1970 af den danske opfinder, Arne Hjort-Hansen. Han var interesseret i at lave maskiner til dækmontage af lastvognshjul - men senere udvidede han sit arbejdsområde.

Arne Hjort-Hansen havde en veludviklet sans for at se, hvad der manglede på markedet - til forbedring af både sikkerhed og effektivitet. F.eks. så han, at der var et behov for at forbedre sikkerheden ved oppumpning af lastvognshjul. Derfor opfandt og patenterede han de sikkerhedspumpebure, som nu er kendt verden over.

Arne Hjorth-Hansen så også mulighederne for at effektivisere værkstederne. Han udviklede pumper til dæk og slanger med automatisk kontrol af trykket, ligesom ”Speedline Systemet” til hurtig montering af dæk.

I år 2006 solgte Arne Hjorth Hansen sit livsværk til FLEX1ONE, som nu gør deres bedste for at fortsætte hans arbejde, ideer og kreativitet.

FLEX1ONE A/S har støttet Aquila Synergy Cup gennem flere år, og det er de unge kørere glade for.

Bemærk at FLEX1ONE kun sælger deres produkter til distributører / grossister.

FLEX1ONE A/S * Ladelundvej 37 – 39 * 6650 Brørup * web: www.flex1one.dk

 

Show - roomet hos FLEX1ONE & AHCON.

Udstyr til dækmontage og reoler.