Go’on – benzin og diesel

– om firmaet.

 Go’on har støttet Aquila Synergy Cup siden 2017.

Go’on er et lokalt orienteret, dansk olieselskab, som dækker hele Danmark. Under brandet Go’on har selskabet en række uafhængige og selvstændige tankstationsejere samt et antal forpagtere af stationer, som selskabet selv er ejer af.

Virksomheden blev etableret i 2009, og har på kort tid formået at opbygge et landsdækkende netværk af tankstationer. Antallet af tankstationer med navnet Go'on stiger løbende, og i øjeblikket midt i 2018 er der over 130 Go’on tankstationer hvor bil og MC mm. kan tanke.

Go'on ønsker at gøre livet lidt lettere for kunderne. Derfor er selskabets tankanlæg placeret i lokalområder, hvor der ikke allerede er et tankanlæg, eller der hvor kunderne ellers færdes så som dagligvarebutikker og andre handelssteder. Kerneområdet for Go’on er benzin og diesel til almindelige folks daglige brug til transport. Desuden leverer Go’on også fyringsolie og dieselolie til landbrug.

Go'on har et ønske om at være en aktiv spiller i de lokalsamfund, hvor tankstationerne er placeret. Der laves støtteaftaler med især lokale foreninger, men også mere landsdækkende foreninger som vores Aquila Synergy Cup racerløbsserie. Desuden støtter Go’on hvert år flere ”ildsjæle” som gør et godt arbejde for andre. Typisk en godgørende forening. På web – adressen: http://støtdelokale.nu/

Desuden arrangerer Go'on lokale events og aktiviteter for borgerne i de lokalsamfund, hvor tankanlæggene er placeret, bl.a. i samarbejde med foreningerne. Der udbetales i år 2018 totalt 400 000,00 danske kroner til foreninger og godgørende formål.

Sommeren 2018 kører der 10 konkurrencer, arrangeret af Aquila Racing Cars i tæt samarbejde med Go’on og Padborg Park. Der vises et billede af en Synergy Cup kører der tanker ved et Go’on tankanlæg. Køreren har sin styrthjelm på og man skal gætte navnet på køreren og hvor tankstationen ligger henne. Se mere på: https://www.facebook.com/Aquilasynergycup/

 Go’on Gruppen A/S - Niels Bohrs Vej 17B - 8660 Skanderborg. Web: https://www.goon.nu/

Hvis du svarer rigtigt på hvad køreren hedder og hvor Go'on tanken ligger -

så er du med i lodtrækningen om to billetter til DST Night Race på Padborg Park den 1. september 2018 Det fedeste og mest spændende racerløb i Danmark.