JE Laser

Ny 2018 klassesponsor for Aquila Synergy Cup. Her en omtale af firmaet.

JE Laser blev startet den 1 februar 2007 med John Ellegaard som ejer.

John blev udlært som smed ved Nørlau Maskinfabrik i Esbjerg, hvor han var i 6 år, derefter var han ved KJ Maskinfabrikken i Hjerting  i 21 år, hvor han de sidste 13 år stod ved en laserskærer, så samlet har han 24 års erfaring med laserskæring.

Her er laserskæreren, pladerne lægges ind i maskinen fra højre side og kommer ud der igen, når arbejdet er udført.

Her ses skærehovedet, der hvor laserstrålen kommer ud, til høre skimtes styreskærmen.

December 2017 fik JE Laser en ny Trulaser 3030 6Kw fiber fra Trumpf installeret for at kunne følge med den større efterspørgsel på bedre priser, og skæring i tykkere materialer. Selve skærearbejdet styres af en computer som får en tegning på en såkaldt CAD fil, og laserskæren følger tegningen helt nøjagtigt. Det er forbavsende små emner der kan laves på en laserskærer, der kan laves huller helt ned til 1 mm. i diameter, og slidser som er 1 mm. brede, dog kun i tynde plader. Største emner der kan arbejdes på er 1490 X 2990 mm.

Der kan laves små emner hos JE Laser ---

- og her større emner, klar til afhentning.

JE Laser’ s styrke er at de kan lave små og meget individuelle produktioner og at firmaet har en hurtig leveringstid. JE Laser har leveret en del til Aquila Racing Cars, i øjeblikket til Synergy Cup bilerne men tidligere også til CR 1 raceren. JE Laser har ca. 400 faste kunder spredt ud over mange brancher, på lageret står der eks. en palle, klar til udlevering, til et firma der arbejder indenfor olieindustrien.

JE Laser udfører laserskæring af mindre og større serier af emner til alle typer virksomheder, såsom mindre og større smede/maskinværksteder, skiltefirmaer, offshore og vindmølle industrien. Der er stor efterspørgsel på laserskæring nu og i fremtiden, da det minimerer tiden og omkostningerne for et firma. Virksomheder vil kunne henvende sig, og få udført laserskæring i høj kvalitet og med hurtig levering. Vi håndterer alt fra enkeltstyksordre til større serier - kontakt os for uforpligtende vejledning og tilbud. Kunden er altid i direkte kontakt med produktionen, hvilket betyder at produktionen hurtig kan omlægges og tilpasses ved ordrer.

John Ellegaard har også firmaet JE Gravering på samme adresse, og som navnet jo siger er det gravering af metalskilte, og 2 farvet plastikskilte der arbejdes med her.

Dan Suenson der er chef for Aquila Racing Cars udtaler at han gennem mange års samarbejde varmt kan anbefale JE Laser. En god forståelse for opgaven, en rigtig god service og så en rigtig hurtig leveringen, det har Aquila Racing Cars nydt godt af i lang tid.

JE Laser – Stenhuggervej 9 – DK 6710 Esbjerg V. Web – side: https://jelaser.dk/