Julie Antonina Sørensen

Julie tog licens til banekørsel på Padborg Park i foråret 2018.

Julie Antonina Sørensen er nybegynder, og det er hendes første sæson i motorsport. Julie fortæller: ” Min bror - Mark Sørensen - startede med at køre Aquila Synergy Cup i sæson 2017 efter han har haft 5 års pause fra gokart. I den anledning tænkte jeg at han får brug for noget opbakning, og jeg har derfor gennem hele sæsonen været med til alle løb, hjulpet i teamet og været support for Mark på sidelinjen, sammen med min far. Men når man selv elsker biler og race, så kan det godt være lidt hårdt bare at kigge på. Min far og jeg besluttede os derfor for at vi skulle prøve bilerne, til en testdag på Jyllandsringen”.  

Julie fortsætter :” Jeg skulle egentlig bare prøve en tur men efter første tur blev jeg bidt af det, og hvis der ikke var nogen der havde stoppet mig var jeg blevet ved med at køre hele dagen. Men i hvert fald så gik det meget bedre end forventet, og Dan Suenson, som bygger bilerne, sagde at han utrolig gerne ville se mig køre i sæson 2018. Vi har derefter brugt testdage som træning hvor vi blandt andet har kørt på Jyllandsringen, Padborg Park og Sturup Raceway i Sverige. Jeg har sat mig nogle mål, både hovedmål og delmål. Delmålene arbejder vi jo med hen ad vejen, f.eks. At jeg ikke skal blokere bremsen når jeg bremser, at jeg vælger de rigtige linjer osv. Det er meget små ting, men som betyder meget, især i de her biler hvor de alle er helt ens. Mit hovedmål er at få en podieplads i det samlede løb, så det er selvfølgelig det jeg går efter!

En af de mange testdage Julie har deltaget i - her på Padborg Park.