Mark Sørensen

Mark Sørensen kørte i 2017 en fuld sæson i Aquila Synergy Cup, og bruger vinterpausen på at forberede sig til den nye sæson.

Mark fortæller: I vinter pausen 2017-2018 har jeg været i Racehall i Århus og køre gokart et par gange, hvilket er en bane jeg aldrig har kørt på før, men den er i hvert fald rigtig sjov at køre på. Ellers så bruger jeg noget af vinter-pausen på at svømme i den lokale svømmehal. Desuden har jeg også været i Sverige, hvor jeg var med til testdag, for både at hjælpe, og fik derfor også tid til at prøve at køre på banen der ovre, som virkelig er fed, den ser jeg i hvert fald frem til at køre på i juni. Ellers i vinter-pausen bruger min søster (Julie Antonina Sørensen) og jeg, noget af tiden på sponsoraftaler og lave vores design på bilerne.

Den 4 december blev jeg også færdig med at tage kørekort, så efter det har jeg været ude og lege rigtig meget med gearene. Selv om det er helt vildt nemt at huske, er det rigtig godt at kunne køre ude på vejen og vedligeholde det, så jeg kan blive klar til sæson 2018. Jeg har sat mig et par mål for sæsonen 2018, som jeg skal arbejde med. Det jeg træner meget over vinteren, er at holde fokus i længere tid, og lære ikke at blive presset af, at der er en anden kører, der presser på bag mig. Jeg vil jeg fortsætte med at svømme, så min styrke kan blive ved med at være god til at køre race. Mit største mål er, at jeg skal vinde, eller som det mindste komme på podiet i det samlede resultat, hvilket er en udfordring, jeg ser frem til da der er en del flere kørere i 2018”.

Så er der skrevet kontrakter. Fra venstre: Dan Suenson, Julie Sørensen, far Klaus Sørensen og Mark Sørensen.