Nicolai Nygaard Pedersen

Nicolai Nygaard Pedersen er endnu en kører der stiger op fra gokart til Aquila Synergy Cup.

Nicolai er 17 år gammel og bor i det nordlige Jylland. Han har kørt gokart siden han var 10 år gammel (år 2011). Det er dog foregået på et begrænset budget, men det er lykkedes for Nicolai at vinde nogle af løbene i den Nordjyske Cup for gokart. Han har kørt mange løb på Nysumbanen ved Hobro. De større omkostninger der er ved at køre Aquila Synergy Cup har han dækket ind af sponsorer og egne opsparede penge. Nicolai havde en løbsweekend i Synergy racerbilen sidste år, det var finaleløbet på Padborg Park.

Endnu en ung racerkører der tager skiftet fra gokart til Aquila Synergy Cup.

Nicolai Nygaard Pedersen ved finaleløbet på Padborg Park oktober 2017.

Nicolai går i øjeblikket i 10. klasse og når han er færdig med det til sommeren 2018, så vil han ind på en teknisk skole for at uddanne sig til automekaniker, om han så vil fortsætte med en uddannelse som autoteknolog fra Autotech i Aarhus, ved han ikke endnu, det skal overvejes.

Forældrene bakker op om Nicolais interesse for motorsport, især hans far hjælper med alt muligt og har været med til alle de løb som Nicolai har kørt.

Efter Aquila Synergy Cup vil Nicolai gerne i gang med DEC (Danish Endurance Championship) – det er en klasse for racerbiler med udspring i gadebiler, og der køres heat af en time eller mere, og der er flere kører på bilen. Han understreger dog at både pengene og hans resultater i motorsport skal jo være til det. Den helt store drøm er at deltage i det klassiske Le Mans.