Oles Køreskole

 

Der bliver noget at køre for i Aquila Synergy Cup i år 2018.

Aquila Synergy Cup har fået et sponsorat der til at få øje på.

Det er Oles Køreskole i Haderslev der giver præmier til de tre først placerede i Aquila Synergy Cup serien i år 2018.

  1. præmien er et gratis kørekort taget ved Oles Køreskole i Haderslev.
  2. præmien er et gavekort til Oles Køreskole på 5 000,00 danske kroner.
  3. præmien er et gavekort til Oles Køreskole på 3 000,00 danske kroner.

Flotte præmier, og her lidt om hvem Ole er og hvad han og hans firma står for.

Ole med efternavnet Christophersen bestod eksamen som kørelærer til personbiler – den såkaldte kategori B – den 20. november 2001. Da der selvfølgelig var et formål med at tage sådan en eksamen, så fejrede Ole det med at starte en køreskole i den følgende tid, og hans køreskole var etableret inden nytåret 2001 - 2002.

Den 21. juni 2007 supplerede Ole med en bestået eksamen som kørelærer udi motorcykler.

Da man ved motorcykelkørekort skelner imellem lille, mellem og stor motorcykel, så råder Oles Køreskole over 5 motorcykler i forskellige motorstørrelse og dermed også hestekræfter. Der er 3 MC – er fra Kawasaki og de to andre er fra Suzuki. På bilsiden er udstyret også i orden, flåden består af: 1 stk. BMW 520 diesel og 2 stk. BMW 330 Cabriolet.

Et ældre billede af Ole, nu er der kommet andre biler på banen ---

-- en BMW 520 D og ---

-- og 2 stk BMW 330 Cabriolet.

Ole er ikke interesseret i at konkurrere kun på pris, det bliver hurtigt en skrue uden ende, som eleverne på længere sigt ikke har den store gavn af. Ole vil på ingen måde lave teoriundervisning via PC – han foretrækker at møde sine elever i levende live. Der er ubegrænset teoriundervisning med i prisen – dvs. at eleverne ikke går til teoriprøve før du føler dig klar til det. Ole er lige så interesseret i at de består første gang som eleverne er det. Det er den bedste reklame en køreskole kan få mener Ole. Dumpeprocenten ved Oles Køreskole ligger betydeligt under landsgennemsnittet.

Ole får gode omtaler fra dem der har taget kørekort ved ham, og det sker med en passende mængde humor og lune at Ole får guidet elever frem til at bestå teori og den praktiske køreprøve.

En nyuddannet og kompetent billist er klar til at komme ud i trafikken.

Tre ligeså kompetente MC - kører er klar til erobre vejene.

Der bliver noget at køre for i Aquila Synergy Cup i år 2018. Vinderen får en testdag i F4 og en testkørsel med en Super Tourismo bil til vinderen og så præmierne fra Oles Køreskole til nr. 1: Et gratis kørekort til nr. 2: Et gavekort på 5000,00 og til nr. 3: Et gavekort på 3000,00. Tak til Ole og hans køreskole for de fine præmier, og det ser ud til at han har god gang i forretningen, vi håber det fortsætter sådan for ham.

Kontakt til Ole Christophersen tlf.: 26 82 80 80 WEB: https://ole-haderslev.dk og e – mail: info@ole-haderslev.dk